Omgeving Riethoek
Westerschouwen

Riethoek Westerschouwen is feitelijk het kleine broertje of zusje van het eerder in 2015 gerealiseerde Duinpark Westerschouwen. Beiden gelegen in een voormalige fruitgaard, Riethoek Westerschouwen bestaat uit een puntvormig perceel met 7 kavels van 256 m2 tot zelfs 441 m2.

In verband met de landschappelijk waardevolle omgeving zal Riethoek Westerschouwen worden aangelegd overeenkomstig de zogenaamde fruitgaardregeling van de Gemeente Schouwen-Duiveland welke inhoudt dat de landschaps en natuurwaarden worden versterkt.

De omgeving van het voormalige eiland Schouwen-Duiveland is bekend om zijn kilometerslange en brede stranden, schitterende duinengebied, het grootste bos van Zeeland en ruime achterland.

Fietsroutes, wandelpaden en ruitertochten zijn over het hele eiland uitgezet. De polders met hun akkers, weiden, dijkjes en natuurgebieden maken het landschap weids. Dorpjes en boerderijen, verspreid door het land, zetten accenten aan in al dat groen.

Neem contact met ons op

Heeft u vragen over het project of bent u geïnteresseerd in een van de chalets? Neem dan eens geheel vrijblijvend contact met ons op.


  Dhr.Mevr.


  Betrokken partijen

  Verkoop:

  Melkmarkt 7
  4301 HB Zierikzee

  0111 411 114

  info@sturmmakelaars.nl

  www.sturmmakelaars.nl

  Verhuur:

  Melkmarkt 7
  4301 HB Zierikzee

  085 - 078 76 74

  info@beachrentals.nl

  www.beachrentals.nl

  Bouw:

  Ontwerp:

  Aanleg:

  © 2021 Sturm Makelaars